Bakgrunnen for reguleringsplanen

Rå biopark planlegger å starte produksjon av biogass på tomta til nåværende komposteringsanlegg. Forslagsstiller planlegger å erstatte dagens kompostering under åpen himmel med biogassproduksjon i et lukket anlegg. Størrelse på og utforming av anlegget er ikke avklart, men det kan forventes en byggehøyde på 20-25m for deler av prosessanlegget.

Det er bestemt at reguleringsplanen skal konsekvensutredes. Oppstart av planen varsles nå sammen med et planprogram med oversikt over temaer som skal utredes.

 

Medvirkning og frist for innspill

Program for planarbeidet legges nå ut til høring og offentlig ettersyn. 

Dokumenter til nedlasting: 

Forslag til planprogram
Varslingsgrense
Planiniativ
Oppstartsmøte referat
Særutskrift kommunestyresak 49/24 

Alle dokumenter er også fysisk tilgjengelige på rådhuset i Storfjord kommune.

 

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med planarkitekt Ingunn Lindbach i AT arkitektur på e-post: il@atarkitektur.no eller telefon 95824482.

Alle innspill til planarbeidet må sendes skriftlig til AT arkitektur v/ Ingunn Lindbach, Tolder Holmers vei 6, 8003 Bodø / il@atarkitektur.no med kopi til Storfjord kommune, Oldersletta 1, 9046 Oteren / post@storfjord.kommune.no.

Innspill må sendes innen 30.08.2024.

 

Naboskapsmøte

Det planlegges et åpent naboskapsmøte før høringsfristens utløp, i uke 34. Sted og tidspunkt vil annonseres nærmere.

 

Konsultasjonsplikt

Etter Sameloven §4-4 har kommunen plikt til å konsultere representanter for berørte samiske interesser i saker/tiltak som vil kunne påvirke samiske interesser direkte. Storfjord kommune varsler med dette at aktører som ønsker å benytte seg av konsultasjonsretten, kan ta direkte kontakt med kommunen.

 

Informasjon

Bulldosarveien 271, Storfjord kommune

Plan-ID 5538 2024001

Kunngjøring fra 21.06.2024 (Avisannonse)

Frist for uttalelse 30.08.2024